Eşti aici

Măsuri pentru sigurantă sanitară a turiștilor și a personalului Casei de Oaspeti „Sfântul Nicolae”, Iași

În contextul pandemic actual, vă aducem la cunoștință că unitatea noastră respectă cu rigurozitate măsurile preventive de combatere și prevenire a răspândirii coronavirusului SARS-CoV 2 (Covid 19). Ca atare, au fost deja implementate și sunt în continuă derulare următoarele măsuri:

  • dezinfectarea constantă a spațiilor comune, la intervale prestabilite;
  • dezinfectarea mânerelor de la ușile de acces, scări, balustrade, etc.;
  • instalarea de covorase dezinfectante și a dispozitivelor cu gel dezinfectant pentru mâini, la intrarea în incintă; 
  • păstrarea distantei obligatorii la desk între personalul hotelier și oaspete, de minim 1,5 m, în dreptul punctului semnalizat de pe podea;
  • utilizarea echipamentelor de protecție de către toți angajații hotelului (mască de protectie și mănuși);
  • intervale mari de timp pentru cazarea altor oaspeți în aceeași cameră, minim 72 h (3 zile);
  • înlocuirea paharelor din camere cu unele de unică folosință;
  • servirea micului dejun la cameră, individual, cu tacâmuri și veselă de unică folosință; 
  • oferirea posibilitații de comandare a serviciilor de restaurant propriu, telefonic, direct din cameră și servirea acestora în sistem room-service în aceleași condiții cu micul dejun; 
  • pentru durata de ședere a mai mult de o noapte, ce necesită intervenția cameristei, se vor înmâna la ușa camerei săculeți sigilați cu produse de consum necesare, pe perioada întregului dumneavoastră sejur;
  • intervenția pentru curățenie generală va fi făcută abia după plecarea turistului, cu costum de protecție și substanțe adecvate;
  • încasarea pe cât posibil, doar cu cardul bancar;
  • evitarea intrării în contact, cat mai mult posibil, cu lucrurile personale ale oaspetilor (depozitare bagaje, obiecte uitate etc.).

Măsuri pentru siguranța sanitară a clienților și a personalului Restaurantului din cadrul Colegiului „Sfântul Nicolae”, Iași

In contextul starii actuale, va aducem la cunostinta ca unitatea noastra  respecta cu rigurozitate masurile preventive de combatere si prevenire a raspandirii coronavirusului. Ca atare, au fost deja implementate si sunt in continua  derulare urmatoarele  masuri:

  • dezinfectarea constantă a spațiilor comune, la intervale prestabilite;
  • dezinfectarea mânerelor de la ușile de acces, scări, balustrade, etc.;
  • instalarea de covorase dezinfectante și a dispozitivelor cu gel dezinfectant pentru mâini, la intrarea în incintă; 
  • utilizarea echipamentelor de protecție de către toți angajații restaurantului (masca de protecție și mănuși);
  • verificarea temperaturii corporale a tuturor angajaților restaurantului, la intrarea în tură;
  • servirea meniurilor doar pe bază de comandă, în ambalaje de unică folosință, individuale;
  • folosirea tacâmurilor de unică folosință.

Pe viitor, odată cu redeschiderea liniei de Autoservire, precum și a restaurantului, ne propunem să împlementam recomandarile ANSP/OMS, și să luăm toate măsurile necesare de siguranță social/sanitară, adică:

  • amplasarea meselor la o distanta de 1.5-2 metri între ele. Numărul de persoane la o masă va fi limitat, în funcție de suprafața acesteia.  
  • conform recomandării OMS, la 4 persoane trebuie alocați minimum 10 metri pătrați, iar mesele să fie astfel aranjate încât de la spatarul unui scaun până la scaunul vecin să fie o distanță de minimum 1 metru;  
  • dezinfectarea meselor, atat în pauza dintre seriile de servire, cât și ori de câte ori se impune, cu o lavetă îmbibată în soluâie dezinfectantă;
  • limitarea numărului de persoane și, pe cât posibil, repartizarea acestora pe intervale orare (prin rezervare), pentru evitarea aglomerației;
  • continuarea comercializarii produselor pe baza de comanda, in ambalaje de unica folosinta,cu livrare sau ridicare personala.
  • folosirea în continuare a recipientelor și a tacâmurilor de unică folosință în cadrul locației;
  • încasarea, pe cât posibil, doar cu cardul bancar ori prin alte mijloace contactless;
  • evitarea intrarii în contact, cât mai mult posibil, cu lucrurile personale ale clienților.

Vă asigurăm ca facem eforturi permanente și susținute pentru a păstra siguranța sanitară a întregului personal, precum și a tuturor oaspetilor ce aleg să ne treaca pragul! 

Vă asteptam cu drag, în cele mai sigure condiții!